Матрац Верес Comfort Seasons 10 см

Верес
51.3.02
1785,00
грн.
Опис:

Матрац Верес «Comfort Seasons» - має двосторонню основу: з одного боку - натуральная бавовняна основа, з іншого - натуральна вовна. Кокосова койра в основі забезпечує необхідну жорсткість. Взимку вона зігріває тіло малюка і створює сприятливий мікроклімат. Влітку матрац можна перевернути, використовуючи його бавовняну поверхню. Навіть у найспекотливіші дні дитина не буде відчувати дискомфорт.

Наповнення (см):
- натуральна вовна (1);
- кокосова койра (8);
- бавовна (1).

Чохол: на блискавці, жаккард, простьобаний нетканим волокном, що забезпечує щільність та міцність чохла, а також дозволяє уникнути потрапляння мікрочастинок всередину та назовні матрацу. Міцна упаковка оснащена блискавкою по периметру.

Кокосова койра – 100% натуральний наповнювач для матраців. Виготовляється з волокон кокосового горіха, просочених натуральним латексом. Співвідношення при склеюванні волокон: 85% (кокос) на 15% (латекс), при такому співвідношенні кокосова койра екологічна та високоякісна. За рахунок високого вмісту лігніну всередині кокосовых волокон та додатковій латексації матеріал виходить пружній, еластичний, міцний, довговічний, стійкий до гниття та дії вологи. Завдяки ворсистій структурі кокосова койра легко пропускає повітря, і матрац таким чинои прекрасно вентилюється та не поглинає запахів. Гіпоаллергенна.

Натуральна вовна – м'який наповнювач для матраців, який має здатність накопичувати та віддавати тепло, поглинати надлишок вологи, що робить сон по-справжньому комфортним.

Бавовна – ніжна і приємна гігроскопічна тканина, здатна ліквідувати надлишкове тепло, забезпечуючи додатковий комфорт під час сну. Найчастіше використовується для забезпечення терморегуляції в матрацах.

Виробник: Верес (Україна)

Розмір: 120*60*10 см

Наповнювачі: кокосова койра, бавовна, вовна

Чохол: жаккард, простьобаний, на блискавці

Жорсткість: жорсткий

Особливості: двосторонній, "зима-літо" (по сезонності)

Максимальне навантаження на спальне місц: 30 кг

Гарантія: 18 міс