Тримач для балдахіну Tega Baby

Tega Baby
420,00
грн.
Тримач для балдахіна на дитяче ліжечко дуже простий в установці. Для його монтажу навіть не потрібно спеціальних інструментів. Гвинти, що утримують конструкцію - потужні, а самі тримачі витримують велику вагу тканини.
Всі конструкції дуже легкі, міцні та відповідають суворим вимогам гігієни та безпеки.
Тримач сумісний з усіма типами ліжечок.
Кріплення повністю безпечне. Його конструкція розрахована таким чином, що встановлений балдахін не зміщує центр ваги та не створює небезпеки падіння. Навіть дуже активна дитина не зможе зірвати тканину.
Міцний і функціональний кронштейн на дитяче ліжечко підходить як для найменших, так і для старших дітей. Його можна використовувати для оформлення дитячої спальні доти, доки дитині це подобається.
Балдахін створює дуже затишну та водночас розкішну атмосферу в кімнаті. Він добре захищає від світла, тому під час денного відпочинку немає потреби закривати штори. Це особливо зручно в тих випадках, коли дитина вередує і відмовляється відпочивати вдень.
Утримувач для балдахіна складається:
- кільце для балдахіна;
- металева трубка;
- кріплення з гумовими прокладками, 2шт
Якісне кріплення для балдахіна на дитяче ліжечко - це незамінний аксесуар, який подарує вашій дитині спокійний, здоровий сон та відчуття захищенності.


Матеріал: метал

Країна виробник: Польша