Плед вафельний «Грецький» молочний

Маленька Соня
525,00
грн.
Опис:

Дитячий плед TM Msonya з високоякісної вафельної бавовняної тканини, щільна, дуже приємна на дотик, зберігає колір після безлічі прань. Особлива структура плетіння волокна дає унікальний малюнок об'ємної клітини. Завдяки такій особливості тканина м'яка, повітряна і добре вбирає вологу. Відмінна повітропроникність, не ширяє.

Такий плед чудово підійде для дітей від народження до 3 років. Його можна скласти в конверт, закутати малюка, використовувати в дитячому ліжечку, як додатковий ковдру. Укривати немовля в колясці, під час прогулянок або в автомобілі.

Догляд: плед необхідно прати в пральній машині або вручну при температурі не більше 30-40 градусів без додавання відбілюючих засобів та хлору. Відбілювачі можуть зруйнувати волокна або зробити їх крихкими. При пранні машини рекомендується віджимати виріб в режимі не більше 600 оборотів. Сушити краще далеко від прямих сонячних променів та приладів опалення, акуратно розклавши на горизонтальній поверхні. Входять до складу поліамід та акрил, надають виробу м'якість та міцність.

Виробник: Маленька Соня (Україна)

Розмір: 80х100 см

Матеріал: 100% бавовна

Колір: Молочний