Комплект постільної білизни Dolce Vita

Маленька Соня
0211832
3590,00
грн.
Комплект DoLce Vita складається з 7 одиниць:
- бортик складається з 4 частин на блискавці;
- ковдра (90х110 см);
- подушка (40х60 см);
- простирадло (на резинці, для матрацу 120х60 см);
- наволочка (40х60 см);
- підковдра (90х110 см), на блискавці;
- балдахін (4 м).

Колекція «Dolce Vita» — це вишуканий стиль і бездоганна якість матеріалів. Дитячий постільний комплект Маленька Соня «Dolce Vita», забезпечить дитині комфортне місце для відпочинку і розвитку.

Роздільні бортики обладнані спеціальними стрічками — з їх допомогою захист фіксується в ліжечку. В якості зовнішнього матеріалу, який контактує з ніжною шкірою немовляти, використовується натуральний гіпоалергенний cfnby. Наповнювачем для бортиків послужили пружні бавовняні волокна Ecotton soft.

Балдахін виконаний з найтоншої шестигранною легкої сіточки, яка в'яжеться спеціально для діток, технологія в'язки розроблена фахівцями в області дитячих товарів. Завдяки такому підходу, балдахін прекрасно пропускає повітря, оберігаючи сон малюка.

З комплектами з цієї колекції дитяче ліжечко перетвориться в улюблене місце для сну!

Комплект упакований в прозору каркасну сумку з ручками.

Всі вироби з комплекту якісно зшиті з сатину — ніжною на дотик, натуральної тканини, яка має хороший повітрообмін, прекрасно вбирає вологу, не викликає подразнень на шкірі малюка і дозволяє їй дихати. Матеріал дуже гігієнічний, гіпоалергенний.

Ecotton soft — екологічно чистий наповнювач на основі натуральних бавовняних ниток. Сучасний матеріал з покращеними характеристиками використовується у виробництві ковдр та подушок для новонароджених. Наповнювач добре зберігає тепло, не потребує більш ретельного догляду. Добре пропускає повітря, поглинає вологу і в той же час гарно її виводить, гіпоалергенний та довговічний.

Догляд: прати постільний комплект можна в пральній машині при температурі не вище 40°, інакше тканина сяде. Сушити необхідно в розкладеному вигляді. Перед тим, як покласти комплект на тривале зберігання, необхідно видалити всі плями.

Наповнювач рекомендується прати в автоматичній пральній машині в делікатному режимі при температурі до 30° з віджимом на невеликих оборотах.

Виробник: Маленька Соня (Україна)

Розміри спального місця: 120х60 см

Матеріал: сатин

Наповнювач: силіконізоване волокно (бортики), Ecotton soft (ковдра, подушка)

Коріл: білий

Стать: унісекс

Дивіться також