Комплект постільної білизни Art Design Рожева геометрія

Маленька Соня
3155,00
грн.
Опис:

Комплект постільної білизни складається з 6 одиниць:
- захист (бампер): 8 подушечок (30х32 см), чохли на блискавці, бортик-коса (120х17 см);
- ковдра (90х110 см);
- подушка (40х60 см);
- простирадло (на резинці, для матрацу 120х60 см);
- наволочка (40х60 см);
- підковдра (90х110 см), на блискавці.

Колекція «Art Design» створювалася з турботою про молодих батьків і великою любов'ю до їх діток, тому вона радує своїм стильним милим дизайном, бездоганною якістю, а також практичністю в щоденному використанні. Все продумано до деталей і виготовлено з натуральних матеріалів.

Роздільні бортики обладнані спеціальними стрічками — з їх допомогою захист фіксується в ліжечку. В якості зовнішнього матеріалу, який контактує з ніжною шкірою немовляти, використовується натуральний гіпоалергенний поплін. Наповнювачем для бортиків послужили пружні бавовняні волокна Ecotton soft.

М'яка ковдра і подушка мають стандартні розміри, тому їх можна використовувати для ліжечок різних форм. Постільна білизна з підковдри, наволочки і простирадла була спеціально обладнане блискавкою і резинкою, щоб воно не м'ялось навіть під час активних рухів малюка.

З комплектами з цієї колекції дитяче ліжечко перетвориться в улюблене місце для сну!

Комплект упакований в прозору каркасну сумку з ручками.

Поплін — це тканина з бавовни, яка отримується в результаті поперемінного перетину тонких вертикальних ниток і товстих поздовжніх ниток одна з одною. Спосіб виробництва полягає в тому, що більш тонкі нитки ніби обволікають щільні волокна. В результаті постільна білизна залишається дуже міцною всередині, але м'якою і приємною до тіла зовні. Малюнки і принти не вигорають. Легко прасується. Гігроскопічний, досить міцний та зносостійкий матеріал.

Ecotton soft — екологічно чистий наповнювач на основі натуральних бавовняних ниток. Сучасний матеріал з покращеними характеристиками використовується у виробництві ковдр та подушок для новонароджених. Наповнювач добре зберігає тепло, не потребує більш ретельного догляду. Добре пропускає повітря, поглинає вологу і в той же час гарно її виводить, гіпоалергенний та довговічний.

Догляд: прати постільний комплект можна в пральній машині при температурі не вище 40°, інакше тканина сяде. Сушити необхідно в розкладеному вигляді. Перед тим, як покласти комплект на тривале зберігання, необхідно видалити всі плями.

Наповнювач рекомендується прати в автоматичній пральній машині в делікатному режимі при температурі до 30° з віджимом на невеликих оборотах.

Виробник: Маленька Соня (Україна)

Розміри спального місця: 120х60 см

Матеріал: поплін

Наповнювач: силіконізоване волокно (бортики), Ecotton soft (ковдра, подушка)

Колір: рожевий

Стать: дівчинка