Прогулянкова коляска Cybex Eezy S Twist plus 2 beach blue

522001117
17890,00
грн.
Прогулянкова коляска Cybex Eezy S Twist plus 2 beach blue - коляска для дітей від 6 місяців до 22 кг (4 років). Це нова модель у якій великі колеса, велика зручна підніжка і вдосконалена спинка прогулянкового блоку! Коляска має унікальну, як для прогулянкових колясок, функцією обертання прогулянкового блоку. Тепер під час прогулянок, мама з легкістю може розвернути прогулянковий блок по ходу руху або проти руху.

Особливості прогулянкового блоку Cybex Eezy S Twist plus 2
Спинка регулюється в декількох положеннях, аж до горизонтального, що дуже важливо для комфортного сну. Капюшон закриває малюка від вітру, сонячних променів або негоди. Cybex Eezy S Twist plus 2 виводить сімейні подорожі на новий рівень: завдяки революційному повороту на 360° ви можете за лічені секунди розвернути дитину до батьків або вперед. Ця прогулянкова коляска, наповнена чудовими функціями, що дозволяють зосередитися на майбутню подорож.
Особливості шасі Cybex Eezy S Twist plus 2
Амортизатори на всіх чотирьох колесах роблять коляску досить "м'якою" і дозволяють малюкові відчувати себе більш комфортно під час прогулянок. Механізм складання коляски дозволить її скласти до дуже компактних розмірів однією рукою, коляска в складеному стані може самостійно стояти у вертикальному положенні. Складати коляску можна не знімаючи прогулянковий блок. У Cybex Eezy S Twist plus 2 знімні передні і задні колеса, це дозволить вам з легкістю доглядати за коляскою, утримуючи її в чистоті і тим самим продовжити термін служби вашої коляски. Все перераховане вище, плюс якісні матеріали, які Cybex використовує при виробництві товарів для дітей, роблять цю коляску просто незамінною під час прогулянок, а тим більше подорожей. На шасі коляски
Cybex Eezy S Twist plus 2
 можна встановити люльку або автокрісло, тим самим перетворивши коляску в систему для подорожей з народження малюка.
Вага коляски:
  • шасі з прогулянковим блоком: 8,6 кг.
Розміри коляски:
  • ширина колісної бази: 45 см;
  • коляска в розкладеному вигляді (ДxШxВ): 80,5х45х105 см;
  • коляска в складеному вигляді (ДxШxВ): 30,5x47,5x68 см.
В комплекті
Прогулянкова коляска Cybex Eezy S Twist plus 2 комплектується: шасі з колесами, прогулянковий блок, нижня корзина для покупок.
Cybex Eezy S Twist plus 2 beach blue - це стильна, якісна і надійна німецька дитяча коляска. Купуйте у нас на сайті зручну коляску Cybex і перетворюйте прогулянки в приємний відпочинок для всієї родини!