Автокрісло Solution Z i-Fix Plus Deep Black black, група 2/3 (15-35 кг, 3-12 років)

Cybex
10990,00
грн.
Опис:

Безпечне і комфортне дитяче автокрісло Cybex Solution Z i-Fix Plus випущено в лаконічному сучасному дизайні з використанням найсучасніших матеріалів. Яскраві забарвлення точно привернуть увагу вашого малюка та будуть піднімати настрій під час подорожей. Для того щоб крісло залишалося однаково безпечним для всіх вікових груп, в моделі Cybex Solution Z i-Fix Plus передбачена можливість одним рухом виставити оптимальну ширину, висоту і глибину сидіння.

Регульований підголівник запобігає перекиданню голови дитини під час сну, зберігаючи його в зоні безпеки в будь-який час. Це особливо важливо в разі бокового зіткнення, при якому підголівник і L.S.P. система забезпечують підвищену безпеку для вашої дитини. Енергопоглинаюча оболонка абсорбує силу удару і направляє їх в протилежну сторону від дитини. 12 позицій регулювання висоти гарантують, що ваша дитина буде комфортно подорожувати протягом тривалого періоду.

Кріплення Isofix дозволяє надійно зафіксувати крісло на задньому сидінні.

Вентиляційна система — забезпечує комфортною температурою в автокріслі навіть при самій спекотній погоді. Повітря циркулює через вентиляційні отвори під кришкою сидіння і направляється від дитини додатковими отворами в спинці.

Виробник: Cybex

Виробництво: Китай

Країна бренду: Німеччина

Розмір: 53х40,5х61 см

Вага: 7,2 кг

Допустима вага: 15-36 кг

Вік: 3-12 років

Зріст: 100-145 см

Колір: чорний

Стать: унісекс