Автокрісло Cybex Anoris T i-Size / Soho Grey ріст від 76 до 115 см (до 21 кг, 12 міс- 6 років)

27590,00
грн.
Уявіть собі дитяче крісло, яке поєднує захист революційної подушки безпеки з усім комфортом подорожі обличчям вперед. Подивіться на свою дитину через дзеркало заднього виду, знаючи, що CYBEX Anoris T i-Size забезпечує її безпеку в сидінні, яке росте разом з нею. Це шлях вперед для дитячих автокрісел.

Технічні характеристики:

i-Size Norm, UN R129/03
Вага дитини: Макс. 21 кг
Зріст дитини: 76 - 115 см
Вік: від >15 місяців до прибл. 6 років

Основні моменти:
Технологія подушок безпеки Cybex
Легкий контакт з очима батьків бо дитина їздить за рухом автомобіля
Необмежений простір для ніг
Тривале використання аж до 6 років 

Функції:
Удосконалений лінійний захист від бічного удару одним натисканням
Помічник з безпеки на борту
3 положення нахилу ISOFIX

Тканинні чохли можна прати в пральній машині при 30°
Більше безпеки, більше комфорту: Зустрічайте ударний щит із вбудованою подушкою безпеки

Більше безпеки: революційна технологія подушок безпеки автомобільного крісла Anoris T i-Size, прихована всередині ударного щитка, забезпечує неперевершений захист. При лобовому зіткненні подушка безпеки спрацьовує протягом мілісекунд, захищаючи голову, шию та тіло дитини ще до того, як сила зіткнення досягне їх.

Більше комфорту: ударний щиток одним натисканням — це швидкий і надійний спосіб захистити вашу дитину. Він не жорсткий і його можна відрегулювати, щоб дати зростаючому малюку достатню свободу пересування, а також найкращий захист.
Установка автокрісла: автокрісло може захистити вашу дитину, лише якщо воно правильно встановлене. Anoris T i-Size має вже вбудовану основу та вбудований помічник безпеки, який допоможе вам встановити крісло та забезпечити безпеку вашої дитини кожного разу. Центральний візуальний довідник відображає стан ISOFIX, вантажної ноги, ударного щитка та акумулятора. Швидко й легко переконатися, що ваша дитина в безпеці, тож ви можете впевнено почати їзду.

Сумісність з автомобілем: зверніть увагу на логотип i-Size. Якщо автомобільне крісло позначене цим логотипом, воно придатне для використання з усіма дитячими сидіннями i-Size і тому не з’явиться в нашому списку сумісних транспортних засобів. Якщо у вашому автомобілі немає сидіння i-Size, перевірте його сумісність. Якщо ваш автомобіль не відображається, зверніться до нашої служби підтримки клієнтів.
Дивіться також