Прогулянкова коляска Cybex Eezy S+2 Beach Blue (з бампером)

Cybex
522001151
13950,00
грн.
Опис

Прогулянкова коляска Cybex Eezy S Plus 2  - це оновлена модель 22 року, коляска для дітей від 6 місяців до 22 кг (4 років). Ця нова модель вже встигла підкорити серця багатьох батьків, серія 22 року поєднує в собі два відтінки кольрів в одній колясці. Мобільна, має плавний хід, компактна, ширина шасі коляски всього 45 см. Не дивлячись на свою компактність коляска має дуже широке і глибоке сидіння, а в поєднанні з регульованою спинкою, яка розкладається в повністю горизонтальне положення і з регульованою підніжкою, коляска просто незамінна для прогулянок і подорожей. Завдяки амортизаторам на всіх чотирьох колесах коляска має м'яку підвіску, що дозволяє їй з легкістю долати будь-які нерівності дороги.

Особливості прогулянкового блоку Eezy S Plus 2:
Сидіння встановленне в одну сторону. Спинка регулюється в декількох положення, аж до горизонтального, що дуже зручно, коли у вас тривалі подорожі. Інтегрована підніжка підтримує зручні і ергономічні положення сидячи і лежачи в колясці. Капюшон у коляски дуже глибокий і повністю закриває малюка від вітру, сонячних променів або негоди. Капюшон XXL пошитий із захисної тканини UPF50 +.

Особливості шасі Eezy S Plus 2:
Амортизатори на колесах роблять підвіску коляски м'якою і дозволяють плавно долати будь-які нерівності на дорогах. Як і у всіх моделей Cybex, Eezy S Plus 2 володіє дуже зручною системою складання, яка дозволяє скласти коляску однією рукою і дуже швидко. Нижня корзина для покупок, яка входить в комплект коляски, містка і дозволить здійснювати покупки під час прогулянок. Все перераховане вище, плюс якісні матеріали, які Cybex використовує при виробництві товарів для дітей, роблять цю коляску просто незамінною під час прогулянок, а тим більше подорожей. На шасі коляски можна встановити люльку або автокрісло, тим самим перетворивши коляску в систему для подорожей з народження малюка.

Cybex Eezy S Plus 2 Deep Black - це стильна, якісна і надійна німецька дитяча коляска. Купуйте у нас на сайті зручну коляску Cybex і перетворюйте прогулянки в приємний відпочинок для всієї родини!

Виробник: Cybex

Тип: прогулянкова коляска

Допустима вага: 22 кг

Вага коляски: 7,6 кг

Передні колеса: поворотні з фіксацією прямо

Колеса: поліуретанові (резинові)

Ширина коліснох бази: 45 см

Висота ручки коляски: 105 см

Коляска в розкладеному вигляді (ДxШxВ): 82х45х105 см

Коляска в складеному вигляді (ДxШxВ): 60x45x33 см