Автокрісло Sirona Zi i-Size Plus Deep Black black, група 0+/1 (0-18 кг, до 4 років)

520003783
23390,00
грн.
Автокрісло Sirona Zi i-Size Plus Autumn Gold burnt red
Автокрісло Sirona серії Zi i-Size призначене для перевезення маленьких пасажирів. Ефективно застосовується від моменту народження дитини до досягнення віку до 4 років, ростом не більше 105 см і ваги 18 кг Збірка, установка, регулювання і обертання крісла проводиться просто і не вимагає спеціальних знань або додаткових зусиль.
Характеристики та комплектація Zi i-Size:
Автокрісло Sirona Zi i-Size Plus Autumn Gold burnt red має поворотне сидіння, яке добре підходить для посадки дитини в кріслі і витяганні звідти. При цьому, хребет не піддається великим навантаженням. Конструкція дозволяє регулювати нахил спинки крісла в положенні назад і вперед, змінювати висоту підголівника. Наявність 5-точкового ременя безпеки з можливістю регулювання, продумана система бічного захисту і використання технологи ER істотно підвищує безпеку автокрісла Спеціальний, ергономічний вкладиш продається в комплекті і має зручний механізм обертання на 360 градусів, що робить крісло особливо зручним при перевезенні новонароджених.
Застосування технології Sensor Safe дозволяє регулювати нахил рухом однієї руки. Ремені, підголовник можуть розміщуватися в 12-ти положеннях, що забезпечує хороший комфорт. Для стійкості і безпеки в поїздці, крісло кріпиться на обладнану базу з допомогою кріплення Isofix, оснащене упором в підлогу. Діти фіксуються за допомогою внутрішніх ременів автокрісла. Для кріплення в салоні штатні ремені автомобіля не використовуються.
Конструкція обладнана інноваційною системою безпеки. Спеціальний затискач з встановленими датчиками кріпиться до ременів. При виникненні небезпечних ситуацій, у разі відкриття замку, або коли в салоні підвищується температура і стає досить жарко, система через додаток в смартфоні з'єднується через Bluetooth і сигналізує про проблему.

Габарити і вага:
Розміри сидіння:
  • довжина 71,5 див.;
  • ширина 43 див.;
  • висота 67 см;
  • маса крісла: 15 кг.