Ковдра до ергономічного матраца Kokon

1500,00
грн.
Склад:
Ковдра: 65% бавовна, 35% поліестер. Наповнювач: синтепон 100

Ковдра до ергономічного матраца Kokon від Sonto – це тепленький додаток, який доповнить якісний відпочинок немовля та подарує тепло у прохолодну погоду. Ковдра одягається на нижню (ширшу) частину кокона та фіксується на коконі з допомогою додаткової липучки, що розташована позаду кокона. За рахунок такої фіксації вона не спадає при перенесенні та унеможливлює ризик перекриття доступу повітря до носика. Зверху та посередині ковдри є липучки. Їх зручно відкріплювати, щоб покласти дитину в кокон. Малюк може вільно рухати ручками та ніжками, при цьому залишаючись накритим. В ковдрі враховані усі побажання матусь та рекомендації лікарів, щодо безпечного сну. 
Ковдра від Sonto – ідеальне доповнення до ергономічного матраца Kokon, розроблене з думкою про комфорт та безпеку немовлят

Догляд: перед пранням закрити усі липучки; прати в мішечку для прання; обирати режим прання при температурі не більше ніж 40 °C та не більше 600 обертів. Не рекомендується сушити в сушильній машині, використовувати відбілювач і прасувати.



Дивіться також