Матрац дитячий Sonto Latix 12 см

Sonto
34561
3070,00
грн.
Дитячий матрац Latix
Матрац Latix від бренду Sonto – це гіпоалергенний, двосторонній матрац, який враховує особливості формування опорно-рухового апарату малюків від 0 до 4 років. Забезпечує відповідну жорсткість для малюків від народження та ортопедичну поверхню для дітей, що почали ходити. Модель розроблена з урахуванням рекомендацій дитячих ортопедів та педіатрів. Відповідає найвищим вимогам якості та безпеки.

Сторона для сну з перших днів життя (А) – кокосова койра. Має жорстку поверхню, що знижує ризик синдрому раптової малюкової смерті та сприяє правильному формуванню опорно-рухового апарату малюка. Має гіпоалергенні та антибактеріальні властивості, а вміст натурального латексу забезпечує відмінну еластичність та зносостійкість цього матеріалу.

Основу матраца складає ортопедична піна високої щільності. Цей матеріал не деформується та забезпечує правильну жорсткість для обох сторін матраца впродовж усього терміну експлуатації. Структуру піни складають відкриті пори, що чудово пропускають повітря та не створюють парникового ефекту. Піна екологічно чиста та гіпоалергенна, не накопичує й не виділяє пилу.

Сторона для дітей, що почали ходити, (Б) – натуральний латекс. Матеріал преміальної якості надходить із Бельгії спеціально на замовлення бренду. Дуже міцний, пружний та еластичний, зберігає початкову форму й рівну поверхню роками. Підсилює ортопедичні властивості матраца. Дає надійну підтримку хребту і, повторюючи контури всього тіла малюка, забезпечує міцний сон та якісний відпочинок дитини.

Унікальна система вентиляції – 55 отворів по площі усього матраца. Вентиляційні канали дають можливість повітрю вільно проникати через матрац, знижуючи ризик випадкового удушення. Створює особливо комфортний відпочинок дитини. Запобігає перегріву, спітнінню і, як наслідок, пробудженню дитини.

Знімний чохол виготовлений з дихаючої тканини преміальної якості – Tencel. Матеріал розроблений спеціально на замовлення Sonto та не має аналогів на українському ринку за своїм складом та характеристиками: прекрасна повітропроникність, терморегуляція та антбактиріальні властивості. Для зручності чохол має застібку-блискавку на три сторони, це дозволяє легко знімати його для прання та підтримувати правильну гігієну спального місця дитини.

Переваги дитячого матрацу Latix
  • забезпечує відповідну жорсткість та правильне положення хребта відповідно до розвитку та віку дитини
  • сертифікований згідно з вимогами ДСТУ ГОСТ
  • отримав схвальну оцінку від педіатрів та дитячих ортопедів
  • має унікальну систему вентиляції – 55 вентиляційних каналів по площі всього матраца
  • поєднує в собі 2 повноцінні матраци: сторона А – для новонароджених; сторона Б – з періоду, коли дитина почала ходити
  • знімний чохол з преміальної, дихаючої тканини Tencel.

Термін гарантії від виробника – 18 міс. Гарантійним випадком вважається деформація матраца чи котрогось із шарів, і не вважається псування матраца внаслідок забруднення чи пролиття рідини.

Рекомендуємо для захисту й довговічної експлуатації матраца придбати також водостійкий наматрацник Aero або Jersey.

Виробник: Sonto (Україна)
Форма матрацу: прямокутний
Тип матрацу: безпружинний
Розмір: 60x120x12
Вага: 4 кг


Виробник: Sonto (Україна)

Форма матрацу: прямокутний

Тип матрацу: безпружинний

Кількість слоїв: 3 (кокосова койра-пінополіуретан-натуральний латекс)

Розмір: 60x120

Вага: 4 кг

Висота: 12 см

Чохол: Tencel®

Анатомічні властивості: Так

Ортопедичні властивості: Так

Гарантія: 18 міс

Дивіться також