Люлька на коляску Anex Air-X Black

ANEX
Ax-C-01 black
7299,00
грн.
Люлька для коляски Anex AIR-X Travel Cot - це повна новинка та унікальна функціональність.

Все почалося з появи на ринку коляски Air-X, яка відрізняється легкою вагою та великою функціональністю. Air X - модель, призначена для батьків, які люблять подорожувати та не люблять обмежень.

Настав час розширити сімейство Air-X і виробник випустив унікальну люльку для створення коляски 2 в 1.

Люлька AIR-X відрізняється насамперед своєю малою вагою. Це не найнижча вага на ринку, але вона менша, ніж стандартні люльки - всього 3,6 кг.
Батькам сподобалася можливість складання люльки, що дозволяє легко зберігати та перевозити візок. Air-X складається не тільки рівно, а й навпіл. В результаті складена колиска стає надзвичайно компактною і вражає своїми невеликими розмірами.

Основні функції люльки Anex AIR-X Travel Cot:
-Travel Cot важить всього 3,6 кг, що менше стандартних колисок.
-Капюшон розширюється блискавкою, повністю покриває дитину та захищає малюка від дощу, вітру чи інших погодних умов.

-Коляска оснащена вентиляцією в передній частині люльки та капюшоні. Ці дві частини можна використовувати разом чи окремо.
-Люлька встановлюється на раму коляски Anex Air-X (за допомогою адаптерів), забезпечуючи тим самим комфортну та легку подорож з малюком.

Підходить тільки для візків Anex Air-X. Чохол для ніжок та адаптери входять до комплекту. Усередині м'який матрацик, який забезпечить дитині комфорт та безпеку з перших днів життя.

Вага люльки, кг: 3.6

Розмір спального місця люльки: 74х29х20 см

Допустима вага дитини, кг: 9 кг

Розміри: В складеному вигляді (ДxШxВ): 49,5х41,5х19,5 см