Розвиваючий центр Tiny Love 4 в 1 Весела Галявина

4799,00
грн.
Грати, вчитися ходити, стрибати і розвиватися - все можна разом з розвиваючим центром Tiny Love «Нічна Галявина».
Мобільний центр активності Tiny Love Magical Tales Black & White 4 в 1 заохочує розвиток дитини, пропонуючи веселі й захоплюючі заняття. Милі звірятка з колекції «Нічна Галявина» за допомогою зачаровуючих текстур і веселих ігор спонукають дитину досліджувати і відкривати для себе новий світ.
Tiny Love «Нічна Галявина» - центр мобільної активності, який ідеально підходить для непосид віком від 6 місяців до 3-х років. Компанія Тайні Лав , як лідер у виробництві розвиваючих іграшок, килимків, брязкалець, мобілів для самих маленьких, на цей раз пропонує дуже веселий і корисний пристрій для непосид.
Розвиваючий центр Tiny Love «Нічна Галявина» - це відразу чотири варіанти в одному:
  • штовхачі для дітей, які роблять перші кроки;
  • ходунки;
  • стрибуни;
  • стаціонарний розвиваючий центр з іграшками.
Особливості Tiny Love 4 в 1 "Нічна Галявина»
  • ходунки, стаціонарний розвиваючий центр, стрибуни і штовхачі для перших кроків;
  • сидіння обертається на 360 градусів надаючи дитині доступ до всіх іграшок;
  • більше 28 варіантів розвиваючих ігор;
  • компактне складання для зручного зберігання і переміщення;
  • універсальний розвиваючий центр адаптується під потреби дітей.
Для комфорту дитини для сидіння Tiny Love «Нічна Галявина» передбачений тканинний чохол на блискавці. Зняти і попрати чохол з тканини вийде дуже легко і швидко.
Щоб зафіксувати центр мобільної активності на місці, конструкція оснащена фіксаторами коліс. Для зручності зберігання і переміщення розвиваючий центр Tiny Love можна компактно скласти.
І найважливіша функція - регулювання по висоті в 3-х положеннях. Розвиваючий центр Tiny Love «Нічна Галявина» підходить малюкам у віці від 6 місяців, тому поки ваш малюк підростає, його улюблений центр буде підлаштовуватися під зріст непосиди.
Розвиваючий центр Tiny Love «Нічна Галявина» за віком
Ігровий центр Тіні Лав пропонує понад 28 напрямів розвитку. У комплекті з розвиваючим центром йде керівництво для батьків, як краще використовувати ігровий мобільний центр відповідно до віку дитини.
Від 6 місяців
Іграшки та великий вибір веселих занять, щоб розвивати координацію і дрібну моторику.
Від 8 місяців
Тренувати м'язи і вчитися робити перші кроки краще з надійною опорою. Ігровий центр перетворюється в функціональний майданчик і попутника в пригоди на шляху придбання нових навичок.
Від 12 місяців
Як ходунки використовувати розвиваючий центр Tiny Love дуже зручно. Тому що це підтримка і впевненість для маленьких першовідкривачів, який роблять перші кроки.
Від 14 місяців
Штовхай і догоняй! Забавні активні ігри для непосиди, якому не сидиться на місці. Ходьба сприятиме зміцненню м'язів ніг, спини і шиї дитини.

Дивіться також