Стільчик Peg Perego Siesta Follow Me

IH03000000BL56
9750,00
грн.
Peg Perego Siesta Follow Me — багатофункціональний стільчик, який супроводжує дитину протягом перших років життя до досягнення нею ваги 15 кг.
Функція шезлонгу дозволяє використовувати стільчик з перших днів життя в розкладеному положенні, поки дитина не почне самостійно сидіти. Peg Perego Siesta Follow Me доступний у кількох привабливих кольорах, тому ви легко знайдете ідеальну модель для хлопчика чи дівчинки.
Стільчик для годування з функцією шезлонгу та системою Stop&Go
Особливості стільчика для годування Peg Perego Siesta Follow Me
•Функція шезлонгу
Для дітей від народження до 6 місяців стільчик можна використовувати як шезлонг. Спинка розкладається під кутом понад 150°, що зручно та безпечно для малюків. Додатково можна придбати вкладку Cushion.
•Регулювання спинки
Спинка регулюється у 5-ти положеннях. Щоб змінити нахил, потягніть важіль за спинкою та встановіть спинку у бажане положення. Положення спинки можна змінити, коли дитина сидить у кріслі.
•Сітчаста кишеня на спинці
На спинці стільця є практична кишеня з міцної сітки, в яку можна помістити речі або іграшки, наприклад слинявчик.
•Регулювання висоти стільця
Сидіння можна регулювати по висоті в 9 різних положеннях. Щоб змінити положення сидіння, натисніть обидві кнопки одночасно на задній частині підлокітників і відрегулюйте сидіння на потрібну висоту (переконайтеся, що сидіння по обидва боки рами зафіксовано на одній висоті).
•Тормозна система Stop&Go
Завдяки використанню системи "Stop & Go" гальма постійно включені, не даючи крісло рухатися самостійно. Розблокування гальмівних замків у верхній частині рами дозволяє зручно переміщати крісло на коліщатках, не піднімаючи його.
•Колеса та компактне складання
Конструкція стільчика стійка, компактна в складеному вигляді, а завдяки колесам його можна легко пересувати в інше приміщення. У складеному вигляді Siesta займає мало місця і стоїть самостійно. Стіл з підносом можна повністю зняти та повісити на задню частину конструкції.


Дивіться також