Автокрісло Pipa Urbn Isofix, рупа 0+ (0-13 кг), колір Granite, сірий

Nuna
5397,00
грн.
Гнучкий, практичний та інноваційний! Дитяче крісло Nuna Pipa Urbn відповідає всім цим вимогам, оскільки є першим у світі дитячим кріслом із вбудованою системою ISOFIX без базової станції. Чаша, як і раніше, важить всього 3,3 кг! Невелика вага та простота установки роблять роботу з ним неймовірно легкою. Натисніть, вирівняйте і все готове.
Це дозволяє легко перемикатися між різними транспортними засобами, незалежно від того, чи використовуватиметься дитяче крісло в другій машині, з бабусею та дідусем, в орендованому автомобілі, таксі або літаку (має схвалення TÜV для літаків). Це робить його ідеальним рішенням для сімей, які часто перебувають у дорозі або подорожують.
Кріплення ISOFIX робить інтуїтивно зрозумілою установку, а кольорові індикатори на з'єднувачах ISOFIX гарантують безпомилкову установку. Крім того, захист від бічного удару дозволяє відчувати себе у безпеці! Крім того, регулювання кутів нахилу корпусу забезпечує додаткову гнучкість та допомагає адаптуватися до будь-якого транспортного засобу.
Навіть якщо в автомобілі немає точок кріплення ISOFIX, ви можете прикріпити Pipa Urbn ременями безпеки автомобіля. Правильне позиціонування досягається за допомогою корисної направляючої ременя.
Технічні дані та властивості
Вага: 3,3 кг (включаючи систему ISOFIX)
Розміри: 65 см x 43,5 см x 57 см (без вкладиша для новонароджених та капюшона)
Термін корисного використання: від народження до 13 кг/розмір 40-75 см.
Напрямок руху: назад
Сидяче положення: 1 сидяче положення
Текстиль: морська шерсть, тенсел (чохли можна прати в машині)
Сумісність з: візками та візками Nuna: demi Grow, Mixx Next, Triv Next, trvl
Коляски та коляски інших виробників: ABC Design (Salsa 4 Air), Bugaboo (Fox 3, Donkey 5 Mono), Hartan (Viva GTR), Joolz (Day+, Geo Mono, Aer), Stokke (Xplory X), UPPAbaby (Cruz В2) )
У комплекті: Nuna Pipa Urbn, вкладиш для новонароджених, що направляє ISOFIX.

Вага: 2,8 кг.

Вік/вага дитини: до 13 кг/ 83 см

Розміри (ДхШхВ): 67-86 х 44-59 х 72-118 см

Дивіться також