Автокрісло-коляска Doona Infant Flame Red

16399,00
грн.
Doona+ - це мобільне автокрісло з народження і коляска в одному. Автокрісло-коляска було розроблено, щоб дозволити батькам безпечно та практично забезпечити мобільність своєї дитини як усередині, так і поза автомобілем. Мобільне автокрісло Doona+ є першим у світі автокріслом із повністю інтегрованими колесами та отримало дуже хорошу оцінку в тестах на лобовий удар – найпоширеніші автомобільні аварії!
Особливості автокрісла-коляска Doona+:

Режим автокрісла
Ідеально підійде під час подорожей автомобілем, таксі чи літаком. Безпечне, комфортне автокрісло групи 0+, підходить для дітей від народження до 13 кг.

Режим "котимо поруч"
Маневруйте сидінням, пересуваючись або сидячи поруч із сидінням. Все відбувається за лічені секунди: витягніть колеса та ручку, і у вас коляска. Ідеальне рішення для тісних торгових проходів, коли вам потрібен гнучкий маленький візок.

Режим поїздки
Використовуйте цей режим, коли виходите з машини і хочете погуляти з дитиною на свіжому повітрі. Зручна складна ручка, поворотні передні колеса, легкий сучасний дизайн - все, що потрібно для тривалих прогулянок.

Встановлення автокрісла в автомобіль
Дуже просте і безпечне встановлення сидіння у салоні авто. Встановлення крісла в автомобілі проти ходу руху за допомогою автомобільних ременів безпеки або на базу ISOFIX.

Вкладиш для немовлят
Він був спеціально ергономічно розроблений для новонароджених, щоб забезпечити їх правильне, природне положення в сидінні. Бамбукове волокно: антибактеріальне, гіпоалергенне, волого- і терморегулююче. Вкладиш гарантує правильне положення дитини.

Механізм "безпека в разі пошкодження"
Двома найпоширенішими причинами травм, пов’язаних із автокріслами та колясками, є неправильне використання та неправильне встановлення. Зважаючи на це, команда дизайнерів та інженерів Doona™ розробила низку безпечних механізмів для запобігання неправильному використанню та забезпечення безпечної роботи.

Унікальна структура оболонки
Унікальна структура подвійної оболонки Doona, яка дозволяє колесам складатися в корпус сидіння, забезпечує додаткові значні переваги безпеки. Два шари міцного пластику, що поглинає удари, а також додаткові шари EPS, піни та тканини забезпечують покращений захист від бічних ударів, щоб краще захистити вашу дитину в разі аварії.

Для використання в літаку
Подорожуєте літаком з дитиною? Doona+ сертифіковане як автокрісло, яке можна приносити та встановлювати на борт літака. Мобільне автокрісло, призначене для зручності подорожей будь-яким видом транспорту.

У жовтні 2015 року Doona+ було протестовано незалежною німецькою організацією споживчих досліджень Stifting Warentest, ADAC, і досягло чудових результатів. Doona+ отримала загальну оцінку «2,4», «добре», на той час найвищу оцінку з 45 автокрісел, протестованих у цій категорії.
Безпечно для дитини
Усі матеріали, які використовує Simple Parenting, ретельно протестовані та схвалені відповідно до найсуворіших європейських стандартів і регламенту REACH, включаючи SVHC (Речовини, що викликають дуже серйозне занепокоєння). Матеріали не тільки не містять шкідливих хімікатів, але й перевіряються на довговічність і якість, щоб забезпечити безпечне та безперервне використання продуктів.
Захист від перекидання
Унікальна конструкція сидіння Doona дозволяє розташувати тримач до спинки автокрісла, забезпечуючи дитині винятковий захист від повороту назад. У разі зіткнення ручка сидіння поглине удар і запобіжить швидкому відскоку сидіння до передньої частини автомобіля, тим самим значно зменшуючи кількість травм.

Дивіться також