Автокрісло Nuna Pipa Urbn Isofix Granite

Автокрісло Nuna Pipa Urbn Isofix – революційний погляд на подорожі з немовлям. Це унікальне ультралегке автокрісло вагою всього 3,3 кг встановлюється за допомогою передової вбудованої системи ISOfix.
Кріплення ISOfix інтегровані безпосередньо в автокрісло Nuna Pipa Urbn, забезпечуючи миттєву та надійну установку за кілька секунд. Це дозволяє легко перемикатися між різними транспортними засобами, незалежно від того, чи використовуватиметься дитяче крісло в другій машині, таксі або літаку (має схвалення TÜV для літаків). Це робить його ідеальним рішенням для сімей, які часто перебувають у дорозі або подорожують.
Підголів'я та вставка автокрісла виготовлені з вовни мериноса та волокна ліоцел, які дуже добре регулюють вологість та контролюють температуру тіла. Капюшон Dream drape пропонує малюкові усамітнення для безцінних моментів спокою - він має захист SPF 50+ від сонячних променів і може регулюватися у двох положеннях.
Революційна установка без бази
Автокрісло Pipa Urbn має вбудовану систему ISOfix, що дозволяє встановлювати його безпечно та без зайвого клопоту в автомобілі лише за дві секунди, навіть без бази.

Повний комфорт для дитини
Pipa Urbn оснащений двопозиційним знімним капюшоном з повним покриттям UPF 50+ який захищає дитину від шкідливих ультрафіолетових променів, а також відкидним козирком та оглядовим вікном розміру XL для безперервного сну.

Екологічні матеріали
Підголів'я та вставка для тіла виготовлені з екологічно чистої вовни мериносу та суміші волокон ліоцелу, які природно контролюють вологість та нешкідливі для навколишнього середовища.

Зручна посадка
Запатентована піна з ефектом пам'яті Tailor tech у підголівнику забезпечує зручну посадку для дитини.

Безпека
Корпус включає захист від бокового удару (SIP), що забезпечує підвищену безпеку малюка, а триточковий ремінь безпеки зі зручними накладками на плечові та нижні пряжки затягується одним легким рухом.

Інноваційна піна Aeroflex
Легка та еластична піна Aeroflex, мінімізує вплив сили удару на дитину, поглинаючи та розсіюючи енергію по корпусу автокрісла.

Встановлення на коляску
Сумісний з усіма колясками Nuna і є ідеальною сучасною системою для подорожей.
Дивіться також