Коляска універсальна CARRELLO Ultimo (2in1) Forest Green (матове шассі)

CRL-6515
17598,00
грн.
Покращена амортизація, збільшена і піднесена люлька вигідно виділяють цю модель з лінійки Сarrello. Типова для Carrello компактність і функціональність присутні!

Всесезонна простора люлька виконана з багатошарового текстилю, стійкого до атмосферних явищ. Глибокий капюшон з козирком і укриття для ніжок захистять малюка від негоди.
Люлька встановлюється на шасі за допомогою адаптерів, що входять до комплекту.
Зручну взаємодію з люлькою забезпечить функція "Memory Batton" - встановлення і зняття з шасі за допомогою всього однієї руки.

Нахил спинки люльки регулюється в двох положеннях. Внутрішній текстиль і чохол матраца - гіпоалергенні. Знімаються для догляду.

Два кліматичних віконця допоможуть вам створити оптимальні умови для дитини в жарку пору року.

Прогулянковий блок виготовлений з міцного і легкого пластику. Забезпечує всі необхідні заходи безпеки малюкові: п'ятиточкові ремені, обмежувач від сповзання вперед, знімний і поворотний бампер, світловідбиваючі елементи.

Капюшон-батискаф на металевій дузі, козирок і укриття ніжок доведуть, якщо є бажання - немає поганої погоди для прогулянки.

Реверсивний прогулянковий блок дасть вам змогу вибрати бажаний напрямок дитини. А регульовані, незалежно одна від одної, спинка і підніжка забезпечать найзручніше положення.

"Зростаючий" разом з малюком прогулянковий блок обладнаний механізмами підняття капюшона і подовження підніжки.

Компактне і швидке складання прогулянкового блоку разом з рамою зручне як для зберігання, так і транспортування коляски в багажнику авто.
Прогулянковий блок складається текстилем всередину - сидіння залишиться завжди чистим.

Поворотні на 360° передні колеса роблять коляску маневренішою, а прогулянки ще комфортнішими.

Колеса великого діаметру дадуть Вам змогу долати нерівності дорожнього покриття в будь-яку пору року.
Плавність ходу забезпечена амортизацією кожного колеса.