Прогулянкова коляска Nuna TRVL Hazelwood

15498,00
грн.
Перша мікро-коляска Nuna вже тут! Nuna TRVL - це довгоочікувана інновація на світовому ринку, що входить до числа найменших колясок у світі. Коляска заворожує відразу своїми видатними характеристиками та чудовим дизайном.
Коляска Nuna TRVL створена з метою полегшити повсякденні завдання сімей та зробити їх подорожі незабутніми, сповненими радості та розслаблення. Заслужено відзначена нагородою Red Dot Design Award 2021, вона поєднує в собі стиль та функціональність.
З Nuna TRVL ви отримуєте найкраще для вашої дитини та для себе – легкість пересування, розкішні функції та надійність у кожній деталі. Ця коляска - ідеальне рішення для сучасних батьків, які цінують комфорт та якість.

Зручність пересування
Коли справа доходить до міських прогулянок чи виїздів на вихідні, а особливо в далекі поїздки, додаткова рука допомоги завжди доречна, особливо для батьків. Кнопка на ручці коляски TRVL дозволяє вам вмить скласти її в компактний вигляд, забезпечуючи вам необхідну зручність.

Легка та міцна
Створена з урахуванням потреб батьків, які живуть у місті або часто подорожують, коляска TRVL вражає своїми розкішними матеріалами, міцною рамою та інноваційними функціями. Вона поєднує в собі легкість та високу якість, роблячи подорожі комфортними та безтурботними.

Бездоганна безпека та захист
Технологія MagneTech Secure Snap забезпечує надійну фіксацію ременя, а об'ємний водонепроникний навіс із захистом UPF 50+ забезпечує малюку комфорт та безпеку навіть у спеку.

Елегантність і комфорт
Розкішна шкіряна ручка, що знімається, надають колясці вишуканий вигляд. А завдяки плавному позиціонуванню спинки, ваш малюк завжди сидітиме максимально зручно.

Складання однією рукою
Просто розблокуйте механізм одним рухом і Nuna TRVL сама складеться. Це дозволить вам швидко готуватися до подорожі без зайвого клопоту.

Ідеальна висота
Висота сидіння над землею 49 см, це забезпечує більше місця для зберігання речей у кошику. Завдяки такій висоті при необхідності дитину можна посадити за стіл не виймаючи з коляски.
Дивіться також