Коляска 3 в 1 Peg-Perego Veloce Mon Amour з автокріслом Viaggio Lounge

Peg Perego
45499,00
грн.
Коляска 3в1 Peg-Perego Veloce - підкреслить образ стильної мами, і стане прекрасним підтвердженням італійської якості та комфорту,коляска розроблена в розкішному дизайнерському кольорі рожеве золото.

Модульна система 3в1 включає:
  1. Коляска Veloce Mon Amour ( шасі та прогулянковий блок)
  2. Люлька Culla Grande Mon Amour
  3. Автокрісло Primo Viaggio SI Mon Amour
  4. Рюкзак Backpack Mon Amour

Люлька для немовляти

Відпочинок новонародженої дитини необхідний для його здоров'я. Люлька Culla Grande супроводжує зростання вашого малюка і надає досить місця для його потреб. Комфортний матрасик - це додаткова турбота про малюка! Дозволено для використання в автомобілі завдяки автокомплектуючих (додатковий аксесуар).


Капюшон Panorama з козирком

Комфортні прогулянки в будь-який час року завдяки капішоні з тканини UPF 50+ і козирка, що захищає вашого малюка від сонячних променів. Занадто спекотно? Можете підняти частину капюшона і відкрити вентиляційну сітку. Великі розміри люльки Culla Grande ідеальні для комфортного сну. Регульовані спинка і підставка для ніг утримують малюка в оптимальному ергономічному положенні, коли він не спить, або під час сну.


Вбудована ручка для перенесення

Елегантна і практична вбудована ручка для перенесення з покриттям з еко-шкіри. Ви можете опустити капюшон однією рукою, навіть коли тримаєте дитину на руках.


Візок для прогулянок

Рухома. Швидка. Легка. Надкомпактна система складання. Схвалено для використання з народження, реверсивне сидіння і всього лише 10,7 кг ваги. Ширина 51 см витримує також випробування ліфтом. Високоякісні колеса зберігають маневреність на будь-якій дорозі. Розрахований до 22 кг.


Високоякісні та світловідбиваючі колеса

Рельєфні колеса з м'яким ходом, відкрита пружинна підвіска і підшипники для маневреності на будь-якій дорозі. Ви можете відрегулювати фіксовані, поворотні передні колеса. Світловідбиваючі колеса для кращої видимості навіть у вечірній час. Зручне централізоване гальмо.


Регульована зручна ручка

Маневреність, що забезпечується навіть однією рукою, і максимальний комфорт завдяки покриттю з еко-шкіри. Рівні регулювання ручки для батьків будь-якого зростання. Візок Veloce розкладається і складається однією рукою і за допомогою єдиного централізованого механізму управління на ручці, тому вам ніколи не доведеться нагинатися. У складеному стані вона вас вразить. Мінімальні розміри в складеному стані з сидінням зафіксованим в обох положеннях. Коляска стоїть сама вертикально, а її сидіння завжди компактно і захищене для збереження оптимальної чистоти.


Відкидне автокрісло i-Size для новонароджених. Сертифіковане для використання з народження до досягнення дитиною зростання в 87 см і ваги 13 кг (з 0 до 15 місяців). Comfort Recline - Pегулювання автокрісла в 3 положеннях - сидячому, напівпохилому, лежачому, можлива установка в автомобілі з базою i-Size (додатковий аксесуар). Великий розкладний капюшон з захистом від сонця UPF 50+ і вентиляційною сіткою. Kinetic pods - Cлугують для захисту дитини шляхом амортизації ударних навантажень при бічному ударі. Прокладки з пінополістиролу (EPS) служать для поглинання ударної енергії при зіткненні. Вони підвищують рівень захисту і комфорту. Підголівники і ремінці регулюються одночасно в 6 положеннях.

Нагрудний затиск для належного розміщення ремінців. Дитина їздить в положенні проти руху довше, до досягнення зростання 87 см. Можлива установка з закріпленням триточковими ременями безпеки автомобіля або, якщо потрібне використання з відкинутою спинкою, з використанням бази i-Size (додатковий аксесуар).  Система автоматичної установки на шасі Peg Perego.


Рюкзак

Стильний рюкзак, який виражає елегантність та практичність водночас. Сповивальний колимок входить в комплект.

Вага шасі з люлькою: 12.4 кг

Вага шасі з прогулянковим блоком: 10.7 кг

Вага шасі: 7.1 кг

Вага люльки: 5.3 кг

Вага автокрісла: 3.8 кг

Розміри шасі в складеному вигляді: 51*78.5*42

Розміри шасі в розкладеному вигляді: 51*107*96.5

Діаметр коліс: передні - 18 см, задні - 25 см

Зовнішні розміри люльки: 84*44*63

Внутрішні розміри люльки: 78*39 см

Внутрішні розміри прогулянкового блоку: сидіння - 26*28, спинка-48*29.

Максимальний кут нахилу спинки: 170 градусів

Розміри автокрісла: 43*65*60 см

Розміри рюкзака: 36*40*20. Вага- 3.8 кг

Дивіться також