Коляска 2 в 1 Peg-Perego Veloce Коляска Red Shine

Peg Perego
33990,00
грн.
Коляска 3в1 Peg-Perego Veloce - підкреслить образ стильної мами, і стане прекрасним підтвердженням італійської якості та комфорту,коляска розроблена в розкішному дизайнерському кольорі.

Модульна система 3в1 включає:
  1. Коляска Veloce Red Shine ( шасі та прогулянковий блок)
  2. Люлька Culla Grande Red Shine

Люлька для немовляти

Відпочинок новонародженої дитини необхідний для його здоров'я. Люлька Culla Grande супроводжує зростання вашого малюка і надає досить місця для його потреб. Комфортний матрасик - це додаткова турбота про малюка! Дозволено для використання в автомобілі завдяки автокомплектуючих (додатковий аксесуар).


Капюшон Panorama з козирком

Комфортні прогулянки в будь-який час року завдяки капішоні з тканини UPF 50+ і козирка, що захищає вашого малюка від сонячних променів. Занадто спекотно? Можете підняти частину капюшона і відкрити вентиляційну сітку. Великі розміри люльки Culla Grande ідеальні для комфортного сну. Регульовані спинка і підставка для ніг утримують малюка в оптимальному ергономічному положенні, коли він не спить, або під час сну.


Вбудована ручка для перенесення

Елегантна і практична вбудована ручка для перенесення з покриттям з еко-шкіри. Ви можете опустити капюшон однією рукою, навіть коли тримаєте дитину на руках.


Візок для прогулянок

Рухома. Швидка. Легка. Надкомпактна система складання. Схвалено для використання з народження, реверсивне сидіння і всього лише 10,7 кг ваги. Ширина 51 см витримує також випробування ліфтом. Високоякісні колеса зберігають маневреність на будь-якій дорозі. Розрахований до 22 кг.


Високоякісні та світловідбиваючі колеса

Рельєфні колеса з м'яким ходом, відкрита пружинна підвіска і підшипники для маневреності на будь-якій дорозі. Ви можете відрегулювати фіксовані, поворотні передні колеса. Світловідбиваючі колеса для кращої видимості навіть у вечірній час. Зручне централізоване гальмо.


Регульована зручна ручка

Маневреність, що забезпечується навіть однією рукою, і максимальний комфорт завдяки покриттю з еко-шкіри. Рівні регулювання ручки для батьків будь-якого зростання. Візок Veloce розкладається і складається однією рукою і за допомогою єдиного централізованого механізму управління на ручці, тому вам ніколи не доведеться нагинатися. У складеному стані вона вас вразить. Мінімальні розміри в складеному стані з сидінням зафіксованим в обох положеннях. Коляска стоїть сама вертикально, а її сидіння завжди компактно і захищене для збереження оптимальної чистоти.

Вага шасі з люлькою: 12.4 кг

Вага шасі з прогулянковим блоком: 10.7 кг

Вага шасі: 7.1 кг

Вага люльки: 5.3 кг

Розміри шасі в складеному вигляді: 51*78.5*42

Розміри шасі в розкладеному вигляді: 51*107*96.5

Діаметр коліс: передні - 18 см, задні - 25 см

Зовнішні розміри люльки: 84*44*63

Внутрішні розміри люльки: 78*39 см

Внутрішні розміри прогулянкового блоку: сидіння - 26*28, спинка-48*29.

Максимальний кут нахилу спинки: 170 градусів

Дивіться також