Коляска 2 в 1 Bugaboo Cameleon 3 Plus Black/Red

Bugaboo
31998,00
грн.

З 2005 року коляска Bugaboo Cameleon привертає батьків універсальністю і зручністю і надихає їх досліджувати світ зі своїми малюками. Bugaboo Cameleon 3 Plus - оновлена ​​версія коляски, в якій до вже знайомим і улюбленим батькам особливостям додана вдосконалена поворотно-відкидна ручка для перенесення.



Основін характеристики:

-перекидна ручка, завдяки невеликим переднім поворотним колесам коляска відмінно маневрує й комфортно їде по міських вулицях. Для руху по нерівній місцевості просто перекиньте ручку коляски, щоб великі колеса виявилися попереду і продовжуйте рух

-двохколісний режим, ви можете обрати двохколісний режим, щоб великі колеса стали головними, в такому режимі зручніше долати сходинки, чи для прикладу пересуватися по пляжу. 

-люлька, простора люлька оснащення об'ємним капішоном з непромокаючої тканини, з рівнем захисту від ультрафіолету UV 50+ дно люльки жостке дерев'янне.

-регулювання положення спинки сидіння в прогулянковому блоці, ергономічний дизайн сидіння створює правильну форму яка знімає навантаження зі спинки малюка, тепер проводити час у улюбленій колясці стало ще комфортніше.

-телескопічна ручка, оснащена рчним гальмом, і регулюється по висоті від 101 до 112 см.

-легкість і компактність, рама коляски виконана з алюмінію. Вона важить всього 9.6 кг, що робить її найлегшою в сегменті «комфорт. Вона складається у два компактних блоки, які легко зберігати вдома або в багажнику автомобіля.

-резинові колеса, надійні резинові безкамерні колеса не підведуть під час прогулянок, не бояться проколів, не здуваються, і не зношуються.

-амортизація, передні колеса оснощені пружинною асортизацією,жорсткість яких регулюється відповідно до ваги дитини, та дорожного покриття.

-велика корзина,корзина витримує до 4 кг і з легкістю вмістить пордукти чи речі малюка.


Комплектація:
  • База Bugaboo Cameleon3 plus. Включає: шасі, передні й задні колеса, рама люльки / сидіння, тканина сидіння, тканина люльки, фартух люльки, матрацик, дно люльки, ремені безпеки, направляючі та фіксатори захисного капюшона, дощовик.
  • Захисний капюшон з функцією розширення.

Вага шассі з люлькою: 11.9 кг

Вага прогулянквого коляски: 9.6 кг

Вага люльки: 4.5 кг

Ширина шассі: 59 см

Висота батьківської ручки: 101-112 см

Розміри в складеному вигляді (ДхШхВ): 90х50х31 см.

Обсяг кошика під сидінням: 4 кг

Допустима вага дитини: 17 кг

Діаметр коліс: передні 15 см /задні 30 см

Колеса: поліуретанові( резинові)

Комплетація: дощовик, каркас, корзина для покупок, бампер, текстиль прогулянковго блоку, тектильний блок для новогонароженного, шассі.

Країна бренду: Голландія

Гарантія: 2 роки, розширена гарантія 4 роки

Дивіться також