Постільний комплект колекція № 9 Happy Day пудра

2600,00
грн.
Комплект постільної білизни з 3-х предметів на три сторони ліжка (бортики, плед-конверт з одіялом 80х100+/-2см, простирадло), 100% бавовна.

Додатково за бажанням можна придбати вафельну косу 1,2 м на 4 бік ліжечка. Додати косичку можна в додаткових опціях нижче.

Комплект пошитий з натурального бавовняного матеріалу - попліну та вафельної тканини. Простирадло на гумці ідеально повторює форму матраца в ліжку. Наповнювач Ecotton – екологічно чистий, гіпоалергенний наповнювач, створений на основі натуральних бавовняних волокон. Ecotton полегшений та вдосконалений спеціально для виготовлення ковдр та подушок у ліжечко, на базі основних норм та вимог до постільних речей для новонароджених.

Комплект можна використовувати для прямокутних та овальних ліжечок.

В комплект входить:

-Бортики - 7 об'ємних подушечок (з друком 30 х 60 +/- 2см - 1шт, з друком  30 х 30 +/- 2см - 2шт, з вафельної тканини - 30 х 30 +/- 2см - 4шт);
-Плед-конверт із ковдрою, 80 Х 100 +/- 2 см.
-Простирадло на гумці 120 Х 60 Х 15 +/- 2 см.
Комплект упакований у прозору валізу з ручками.

Комплект можна прати в автоматичній пральній машині при температурі не вище 40 градусів пральним порошком для кольорової білизни, засоби, що відбілюють, не застосовувати, віджим 800 оборотів.

Сушити комплект необхідно у розкладеному вигляді без потрапляння прямих сонячних променів.

Прасувати рекомендується в середньому температурному режимі.